КИРОВОГРАД BIZПятница, 13.02.2026, 23:05

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Хочу перевірити шлунок через постійний дискомфорт - Форум Кировоград | Регистрация | Вход

• Страница 1 из 1
  • 1
Хочу перевірити шлунок через постійний дискомфорт
HzBoyДата: Суббота, 23.08.2025, 12:00 | Сообщение # 1
Сержант
Статус: Offline
Уже кілька тижнів маю біль у верхній частині живота, часто печія й відчуття тяжкості після їжі. Таблетки допомагають ненадовго, тому терапевт порадив зробити ендоскопію. У Києві клінік багато, але хочу знайти місце, де є сучасне обладнання й лікар пояснить кожен крок. Дуже хвилююсь перед процедурою, бо чула різні відгуки. Хто робив і може підказати, як це проходить?

misterbicipsДата: Воскресенье, 24.08.2025, 11:05 | Сообщение # 2
Рядовой
Статус: Offline
Я робила ендоскопію шлунка в Києві https://mamolog.com.ua/diagnostika/endoskopiya/ й теж сильно переживала, але насправді все виявилось набагато легше. Мені пояснили, що головне — прийти натще й за день уникати важкої їжі. Процедура тривала кілька хвилин, лікар показував на екрані, де запалення, і коментував у реальному часі. Завдяки сучасному обладнанню обстеження пройшло швидко й без сильного дискомфорту. Вже після завершення я отримала чіткий висновок і поради, як змінити харчування та яке лікування почати. Якщо є симптоми, краще не відкладати — діагностика дуже інформативна.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Кировоград BIZ © 2026